Made in Italy

Akademia Connubia Calligaris karrige moderne polipropileni, grup 2

  • Made in Italy
  • Kod: ACADEMY1663
lek 33.744,07
Masat E 49xD 51xH 83(45)cm
Koha e dërgimit 20 dite pune
Akademia Connubia Calligaris karrige moderne polipropileni, grup 2.
Karrige Akademie me guaskë të bërë nga polipropileni (polimer strukturor me mbushës mineral) të shtypur në bashkë injeksion me material të ricikluar 35%. Forma e sediljes është rezultat i një kërkimi për forma të thjeshta dhe sinjalizuese, të përshtatshme për çdo mjedis dhe situatë. Baza e karriges është bërë prej metali me tuba.
Karrige jo stack.

POLYPROPYLENE Polimeri teknoplastik dallon për forcën e tij të lartë mekanike ndaj kimikateve dhe agjentëve atmosferikë. I përshtatshëm për përdorim në natyrë. Shtë një material i riciklueshëm që nuk është i dëmshëm për mjedisin, i përdorur gjerësisht në prodhimin e vendeve.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë