Made in Italy

Akademia Connubia Calligaris karrige moderne polipropileni, grup 2

  • Made in Italy
  • Kod: ACADEMY1697
Lekë 49,498
Masat L 54xD 52xH 82(45)cm
Koha e dërgimit 20 dite pune
Akademia Connubia Calligaris karrige moderne polipropileni, grup 2.
Akademia është një karrige moderne e projektimit me armatime. Itsshtë rezistent, i lehtë, ergonomik. I pershtatshem per shtepi por edhe per kontrate. Kornizë metalike e kromuar.
Akademia është në dispozicion në përfundime të ndryshme. Zgjidhni përfundimin që dëshironi nga menuja drop-down.

POLYPROPYLENE Polimeri teknoplastik dallon për forcën e tij të lartë mekanike ndaj kimikateve dhe agjentëve atmosferikë. I përshtatshëm për përdorim në natyrë. Shtë një material i riciklueshëm që nuk është i dëmshëm për mjedisin, i përdorur gjerësisht në prodhimin e vendeve.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro