Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Akrata e Qilimave

Kod: CA034
lek 46.146,86 lek 70.972,06 -35%
- +
Material
qilim leshi dhe poliesteri
Ngjyrë
Red / White / Gjelbër / Blu
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Carpets
Qilim Akrata, leshi dhe poliesteri.
Zhvillohet dora dhe individualisht.
Changedo ndryshim i vogël i dukshëm është në të vërtetë një tipar natyror i produkteve të përdorura dhe shton bukurinë dhe origjinalitetin e produktit.
Duke qenë një produkt i prodhuar me ngjyra dhe modele mund të ndryshojë pak.
Qilima janë një nga format më të vjetra të dekorimit që njeriu përdor për të mbushur ngrohtësi dhe intimitet në shtëpinë e tij.
Origjinale, enveling, inovative ... lejo që të pushtohet nga magjia e tyre!

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • bërë krejtësisht artiginalamente
  • garantuar me kalimin e kohës
  • transporti falas nëpër Itali

Produkte të shikuara së fundmi