Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë banjo në këmbë me gotë të bardhë me detaje metalike - E bardhë

Kod: WHITE
lek 26.114,31 lek 32.428,59 -19%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Bathroom

Pajisje shtesë banjo në xham dhe metal të kromuar.

Pajisje banjoxhami të ngurta të bardhë dhe metali chromed.

E përbërë nga:
  • bombol me vrimë nxjerrëse : diametri 6.5 x 22 cm
  • xhami : diametri 6,5 x 11 cm
  • pjatë sapuni : diametër 11 x 3.5 cm
  • furça tualeti : diametri 9,5 x 38,5 cm
Këshilla për mirëmbajtjen
  • Xham : pastroni me detergjentë neutralë, mos përdorni produkte zbardhues ose pluhur. mos përdorni sfungjer gërryes dhe shpëlajeni me kujdes.
  • Metal : pastroni me detergjentë jo-agresivë, mos përdorni produkte zbardhues ose pluhur. mos përdorni sfungjer gërryes dhe shpëlajeni me kujdes. Për të lustruar më tej produktin, përdorni pasta lustruese metali / argjendi të disponueshme në treg
Aksesorë mbështetës
Guri i lumit ose guri i çmuar, druri natyror ose i kthjellët, metalet e falsifikuara dhe të smaltuara, rrëshirat me një mijë ngjyra dhe transparencat e rafinuara! Aksesorët e këtij koleksioni luajnë me materialet, i interpretojnë ato dhe shënojnë banjën me një thirrje të origjinalitetit.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi