Aksesorë banjoje Përbërja në poliresinë me futje të kromuara - Freccia

  • Kod: FRECCIA
lek 7.119,06 lek 8.898,83 -20%
Material poliresina
Koha e dërgimit 10 ditë pune

Përbërja e aksesorëve të banjës në poliresinë me futje të kromuar.

Përbërja e banjës në poliresinë e përbërë nga enë sapuni, tumbler, shpërndarës dhe furçë tualeti me futje të kromuar.
Kompozimi i stilit modern i jep ambientit një atmosferë të rafinuar dhe të sofistikuar.
Ambienti i banjës është pasuruar me elegancë dhe ju lejon të dizajnoni kombinime të pafundme të ndryshme për të qenë në gjendje të tregoni identitetin tuaj me një gjuhë të re.
Artikull i zgjedhur nga Viadurini për cilësinë e materialeve dhe funksionalitetin e shkëlqyer.

Përfundimet e disponueshme:
  • Matt White;
  • Taupe opake.
Dimensionet:
  • bombol me vrimë nxjerrëse: Gjatësia 8 Thellësia 8 Lartësia 15.5cm
  • xhami: Gjatësia 6.6 Thellësia 6 Lartësia 10cm
  • enë sapuni: Gjatësia 12 Thellësia 6.9 Lartësia 1.8cm
  • mbajtësja e furçës së tualetit: Gjatësia 8,8 Thellësia 8,8 Lartësia 14,2 cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion "
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë