Aksesorë banjosh në rrëshirë shumëngjyrësh, abs dhe metal - rozë

  • Kod: ROSA
Lekë 8,150 Lekë 10,188 -20%
Material Rrëshirë, abs dhe metal
Koha e dërgimit 10 ditë pune

Përbërja e aksesorëve të banjës në rrëshirë shumëngjyrësh, abs dhe metal.

Përbërja e banjës në rrëshirë shumëngjyrëshe, abs dhe metal i përbërë nga enë sapuni, tumbler, shpërndarës dhe furçë tualeti.
Kompozimi i stilit modern i jep ambientit një atmosferë të rafinuar dhe të sofistikuar.
Ambienti i banjës është pasuruar me elegancë dhe ju lejon të dizajnoni kombinime të pafundme të ndryshme për të qenë në gjendje të tregoni identitetin tuaj me një gjuhë të re.
Artikull i zgjedhur nga Viadurini për cilësinë e materialeve dhe funksionalitetin e shkëlqyer.

Dimensionet:
  • xhami: Gjatësia 6.5 Thellësia 6.5 Lartësia 11.5cm
  • enë sapuni: Gjatësia 13 Thellësia 9.5 Lartësia 2.2cm
  • mbajtëse furçe tualeti: Gjatësia 10 Thellësia 10 Lartësia 37cm
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro