Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë moderne banjo të vendosur në Montale prej guri gri

Kod: MONTALE
lek 48.939,42 lek 55.617,50 -12%
- +
Material
guri
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Aksesorë moderne për banjë Montale të vendosur në gur gri
Montale është aksesorët e banjës të vendosur me linja të buta dhe perfekte me një dizajn modern dhe elegant. Bërë prej guri gri natyral me hije që kujtojnë jeshilen, perfekte për t’i dhënë stilit tuaj banjo dhe sofistikimit.
Seti përbëhet nga:
- 1 diam shpërndarës.8x21 cm;
- 1 diamant qelqi.8x10 cm;
- 1 diam mbajtës i sapunit.11x3 cm;
- 1 diametë me furçë tualeti.11x32 cm;
- 1 tabaka 10x18x3 cm;
- 1 diam dielli.14x7cm.

NB: dorezë e furçës metalike dhe pompë matëse e kromuar ABS.

Kërkoni më shumë informacion dhe vlerësimin tuaj duke shkruar në klienti@viadurini.it.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi