Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë moderne për banjë të vendosur me metal dhe qelqi Priola

Kod: PRIOLA
lek 26.612,68 lek 30.300,57 -12%
- +
Material
qelqi dhe metali
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Aksesorë moderne banjo Priola të vendosura në metal dhe qelqi
Priola është grupi aksesor për banjën i karakterizuar nga një dizajn modern dhe inovativ me linja të thjeshta dhe të pastra; perfekte për të qenë protagonist i banjës suaj. Adeshtë bërë nga qelqi i dekoruar dhe metali i kromuar.
Seti përbëhet nga:
- 1 shpërndarës 7x7x19 cm;
- 1 gotë 7.5x11.5 cm;
- 1 mbajtës sapuni 14x9.5x3.5 cm;
- 1 derë pambuku 1 10x10x10.5 cm.

NB: pompë shpërndarëse është bërë prej çeliku inox të kromuar.

Shkruaj në klienti@viadurini.it dhe kërko më shumë informacion.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi