Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorët e banjës për dizajnin Graniglia të vendosur nga Cipì, në çimento dhe zhavor

Kod: GRANIGLIA SET
lek 24.320,20 lek 30.141,11 -19%
- +
Koha e dërgimit
7/10 ditë * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
Cipì
Set i aksesorëve të banjës në çimento dhe zhavor natyral. Detajet e pompës Abs dhe druri bambu. Komplet i përbërë nga: shpërndarësi diametro 8,5 x 17 cm; topro diametro 8 x 10 cm; dishdiametro sapuni 12,5 x 2,5 cm; furçë tualeti holderdiaemtro 10 x 42,5 cm GJUHA DHE L WNDSIA E DUHUR: zbuloni format dhe ngjyrat autentike të Linjës së Natyrës në Gur dhe Dru. Aksesorët Cipì në mermer, oniks, dru fosile, dru tik dhe suari paraqesin zgjidhjen më konkrete për banjën tuaj. Faleminderit për ato pjesë unike dhe të një-e-një-lloji çdo dhomë do të qëndrojë jashtë!
PSE E Bleni atë
  • vlera e shkëlqyeshme për para
  • produkt i dizajnit
  • materiale rezistente

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi