Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorët e dizajnit të banjës të vendosur me rrëshirë dhe çimento Lenta

Kod: LENTA
lek 15.916,16 lek 21.521,85 -26%
- +
Material
rrëshirë, çimento dhe dru
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini
Aksesorë moderne për banjë të vendosur në rrëshirë dhe çimento
Lenta është një seri aksesorësh banjo countertop, ku përmbahet e gjithë magjia e dizajnit dhe moderne. Bërë me një përzierje rrëshire dhe çimentoje që shkon shumë mirë me drurin e "dekoratave".
Seti përbëhet nga:
- 1 diam shpërndarës.8x18 cm;
- 1 diamant qelqi.8x11 cm;
- 1 diam mbajtës i sapunit. 11.5x2.5 cm;
- 1 diametë me furça tualeti.10x40 cm.

E përkryer për të dekoruar banjën tuaj në një mënyrë elegante dhe simpatike.

NB: doreza e furçës dhe pompa dozuese janë bërë prej metali inox.

Shkruajini klienti@viadurini.it dhe kërkoni kuotën tuaj të personalizuar. "

Produkte të shikuara së fundmi