Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Arti fetar i dizajnit modern i bërë në Itali

Kod: CAP13
lek 87.413,18
- +
Masat
150x82 cm
Koha e dërgimit
8/10 ditë pune
LAS Laser Art Style
Kontaktoni me ne nëse jeni të interesuar të blini më shumë se një artikull, ne do t'ju ofrojmë një zbritje të madhe!
Arti fetar i dizajnit modern i bërë në Itali
100% Prodhuar në Itali . Stepdo hap i prodhimit është bërë në Itali nga një zejtar mjaft i kualifikuar, nga dizajni deri në përfundimin.

Materiali : MDF. MDF është një derivat i drurit (Fibreboard me densitet të mesëm). Përmes operacioneve të prerjes dhe gdhendjes me lazer, dekorimit të duarve dhe pikturës, këto skulptura moderne të bukura krijohen.

Dekore : krejtësisht të bëra me dorë. Do artikull është një pjesë unike.

Një koncept i ri dhe inovativ i pikturës (kanavacë / shtypje / portret), që bëhet një skulpturë murale tre-dimensionale:
- përmes paneleve që mbivendosen;
- përmes dekorimit të llaçeve të ngulitur dhe teknikave speciale të pikturës;
- përmes mbivendosjes së bojrave. Lazeri shkurton shtresën e sipërme, duke lënë shtresën poshtë shtresës nën të;
- përmes prerjeve dhe gdhendjeve që krijojnë nivele të ndryshme të thellësisë;
- çdo panel është i pajisur me një sistem të veçantë të varur, i cili distancon atë nga muri dhe ngulit pjesët e gdhendura, duke krijuar drita dhe hije.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi