Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Arti modern fetar Familja e Shenjtë, e bërë në Itali

Kod: CAP9
lek 72.761,26
- +
Masat
150x74 cm
Koha e dërgimit
8/10 ditë pune
LAS Laser Art Style
Kontaktoni me ne nëse jeni të interesuar të blini më shumë se një artikull, ne do t'ju ofrojmë një zbritje të madhe!
Arti modern fetar Familja e Shenjtë, e bërë në Itali
100% Prodhuar në Itali . Stepdo hap i prodhimit është bërë në Itali nga një zejtar mjaft i kualifikuar, nga dizajni deri në përfundimin.

Materiali : MDF. MDF është një derivat i drurit (Fibreboard me densitet të mesëm). Përmes operacioneve të prerjes dhe gdhendjes me lazer, dekorimit të duarve dhe pikturës, këto skulptura moderne të bukura krijohen.

Dekore : krejtësisht të bëra me dorë. Do artikull është një pjesë unike.

Një koncept i ri dhe inovativ i pikturës (kanavacë / shtypje / portret), që bëhet një skulpturë murale tre-dimensionale:
- përmes paneleve që mbivendosen;
- përmes dekorimit të llaçeve të ngulitur dhe teknikave speciale të pikturës;
- përmes mbivendosjes së bojrave. Lazeri shkurton shtresën e sipërme, duke lënë shtresën poshtë shtresës nën të;
- përmes prerjeve dhe gdhendjeve që krijojnë nivele të ndryshme të thellësisë;
- çdo panel është i pajisur me një sistem të veçantë të varur, i cili distancon atë nga muri dhe ngulit pjesët e gdhendura, duke krijuar drita dhe hije.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi