Made in Italy

Ashtray Pineapple në mermer të bardhë Carrara Made në Itali - Cena

  • Made in Italy
  • Kod: CENNA
lek 17.617,83 lek 22.022,28 -20%
Material mermer
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune për produktin në magazinë / 4 javë për produkte jo në magazinë
Gjatësia (cm) 22
Thellësia (cm) 9
Lartësia (cm) 2

Tavëll me dizajn ananasi në mermer të bardhë Carrara Prodhuar në Itali.

Kjo tavëll moderne karakterizohet nga forma e veçantë e ananasit e bërë tërësisht prej mermeri të bardhë të çmuar Carrara . Cshtë punuar me dorë nga profesionistë të specializuar për breza në përpunimin e mermerit. Isshtë një copë unike pasi çdo bllok mermeri i përdorur ndryshon nga të tjerët për venat dhe nuancat.
Mermeri i bardhë Carrara i përdorur vjen nga gurorja Poggio Silvestre, një burim mermeri me cilësi të parë të klasifikuar që nga shekulli i kaluar.


Duke qenë një artikull unik i punuar me dorë nga artizanët italianë, i specializuar për breza në përpunimin e mermerit, ndryshimet e lehta të formës, ngjyrës dhe madhësisë do të konsiderohen një garanci e një krijimi artizanal .
Mirëmbajtja : mos përdorni limon, uthull ose detergjentë gërryes. Pastroni vetëm me ujë dhe sapun natyral (siç është sapuni Marsejë) dhe një leckë e butë. Mos e vendosni në pjatalarëse.
Isshtë një gur natyral që tenton të njolloset, por kjo është pjesë e veshjes natyrale të produktit.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë