Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Avionët e dyfishtë të kokës dushi Bossini Aquavolo

Kod: I00555000030009
lek 129.774,18

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
BOSSINI
Kontaktoni me ne për të kërkuar një vlerësim të personalizuar! Dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

Koka e dushit të çelikut inox Aquavolo
Aquavolo është një kokë dush çeliku inox, në gjendje të rrotullohet në dy avionë të ndryshëm.
Ajo ka një avion novator, në ndërthurje me avionin Wide-Rain me sistemin Easy Aquavolo® Easy-Clean, një kokë dush rrotulluese që jep dy lloje të ndryshme të avionëve të ujit.
Në pozicionin horizontal, Aquavolo jep një avion Wide-Rain, i cili rikrijon efektin e një shiu tropikal, dhe pajiset me sistemin e vetë-pastrimit "Easy-Clean". Duke e mbyllur atë në një pozicion vertikal, ai automatikisht jep një avion të këndshëm të efektit të ujëvarat.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi