Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Baganta prej lëkure, e bërë në Itali Dizajn modern - Milo

Kod: B-20-SHOWROOM
lek 18.919,21 lek 38.739,33 -51%

madein_italy

- +
Masat
H 40 x Diametri 47 cm
Koha e dërgimit
5/7 ditë pune
Viadurini Leather
Qese dru zjarri në lëkurë Milo Made in Italy.
Mbarimi: ngjyra 5 mbulesë lëkure e lidhur - qepje që përputhet

Baganta prej lëkure log me bazë druri prej druri dhe rrota gome.

Lëkurë e rigjeneruar : përbërja është 98% e prodhuar nga produkte natyrore (pa sintetikë, celulozë ose fibra të tjera)
65% fibra lëkure natyrale
18% latex natyral
10% ujë
Yndyrna 5% dhe produkte natyrale për rrezitje të fibrave
Vetëm 2% e produktit janë emulsifikues dhe ngjyra.
Testet dhe Certifikatat:
Sigurimi i cilësisë SATRA shpk:
- CAL TB 117E, pjesa 1
- TESTI CIGARETTE BS 5852: pjesa I: 1979 - orari 4 pjesa l
- TESTI I MJEDIS BS 5852: pjesa l: 1979 -seksioni 5 pjesa l
- Përcaktimi IUC18 i Chromium VI: materiali i paraqitur nuk u gjet se përmbante sasi të zbulueshme të Hexavalent Chromium
- NFG 52-216 Përcaktimi i kromit të ekstraktueshëm: materiali i paraqitur u zbulua se nuk përmbante 0,007% krom të tretshëm në peshën e lëkurës pa yndyrë të thatë
Catas
- rezistenca e produkteve të pastrimit PTP 53/59
- rezistencë ndaj dritës EN ISO 105-B02 / 01
- rezistencë ndaj gërvishtjeve të UNI 9428/89

Vëmendja ndaj detajeve, cilësia e materialeve, krijimtaria dhe dizajni karakterizojnë mbajtësen e drurit dhe mbajtësin e sendit në lëkurë nga koleksioni Viadurini, koleksioni Cuoio .

Produkte të shikuara së fundmi