Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bakri dhe tabela e mangos me celular me 3 ose 4 sirtarë dhe 3 ose 4 dyer - Nazarena

Kod: NAZARENA2
lek 179.382,14 lek 252.256,13 -29%
- +
Material
Dru mango dhe bakri
Ngjyrë
Kafe dhe bronzi
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Living

Tavolinë anësore e lëvizshme në detaje prej druri mango dhe bakri, pjesë unike me 3 ose 4 sirtarë dhe 3 ose 4 dyer.

Ky kabinet i tryezave anësore është tërësisht prej druri mango të qëndrueshëm dhe të gjatë, i bërë edhe më tërheqës dhe i vlefshëm falë detajeve të bakrit në dyert që zbukurojnë jo vetëm estetikën e tij, por edhe stilin e tij, duke u bërë protagonistët e skenës.

Informacion teknik:
Ngjyra: arre e errët dhe bronzi i moshuar
Dimensionet: Lartësia 80 x Gjatësia 140 x Gjerësia 42 cm; Lartësia 80 x Gjatësia 170 x Gjerësia 42 cm;
Materiali: Dru i ngurtë mango, këmbët prej hekuri dhe detajet e përparme të bakrit
Modeli: me 3 sirtarë dhe 3 dyer me raft të brendshëm; ose me 4 sirtarë dhe 4 dyer me raft të brendshëm
Karakteristikat: produkti është një pjesë unike e punuar dhe pikturuar me dorë, prandaj mund të ketë dallime të vogla në krahasim me foton; varet e dyerve kanë një sistem frenimi

Produkte të shikuara së fundmi