Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banja e përbërjes e pezulluar mermeri Togo

Kod: TO 9
lek 86.287,62 lek 119.020,85 -28%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
Përbërja e banjës dizajn i pezulluar, elegant dhe i pastër, linear. Produkt 100% Prodhuar në Itali, i bërë me materiale cilësore dhe teknologji inovative. Karakteristikat: Bardhë me shkëlqim të bardhë ose me shkëlqim, opsionale, L 92 D 51 H 40 me shportë të plotë. Shporta dhe udhëzues metali me zbutje të butë të sistemit. Hips dhe para MDF. Mbytet me shkëlqim të bardhë mineral me minerale. Raft MDF lacquered me shkëlqim të bardhë ose me shkëlqim, sipas dëshirës, L 90 P 15 H 3. Pasqyrë e lëmuar me buzë H 60 L 90 Prodhimi i ri ekologjik i bërë me një fletë SGG MIRALITE REVOLUTION 4 mm i trashë pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ato të një pasqyre klasike. Korniza çeliku e pikturuar me grepa rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht. Fluturoni llambën halogjene në krom, të pajisur me llambë 48W - mbrojtje IP44-230V-50H.
E bukur, e rehatshme dhe funksionale, 100% e prodhuar në Itali!
Përbërja banjo bashkëkohore pezullonte kontekstet e përshtatshme të mobiljeve klasike dhe moderne të banjës.

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale cilësore
  • teknologji novatore
  • funksionalitetin dhe modelin
  • panele mbrojtëse të ujit që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështirës
  • transporti falas nëpër Itali
  • Prodhuar në Itali

Produkte të shikuara së fundmi