Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Përbërja moderne e banjës Iguana Top 90 Plus

Kod: IGT 90
lek 105.907,53 lek 164.166,69 -35%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
IGUA L 90 P 45 i trashë 6cm në fibër druri të papërshkueshëm nga uji V100, klasa E1 e laminuar me matricë CLEAF lisi gri ose arra e lehtë, sipas dëshirës, e plotë me kllapa çeliku të tërhequr dhe lavaman qeramike ALTHEA mod. ALCOA W 58 D 35 H 13 cm. Njësia e hapur e murit Reverso H 140 L 20 P 20 me ndarës në çelik inox prej sateni. e bërë me panelin V100 të klasit E1 të papërshkueshëm nga uji me panel melamine. Pasqyrë e lëmuar e lëmuar H 60 L 90 ekologjik i gjeneratës së re e bërë me fletë SVG MIRALITE 4 mm të trasha REFOLUTIMI pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ajo e një pasqyre klasike. Kornizë çeliku e pikturuar me grepa të rregullueshëm vertikalisht dhe horizontalisht. Llamba halogjene Vola në alumin të kromuar, e pajisur me llambë 48W - shkalla e mbrojtjes IP44-230V-50H.
PSE Bleni atë :
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale me cilësi të lartë
  • teknologji novatore
  • bërë në Itali
  • uji-i neveritshëm panelet që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështisë à

Produkte të shikuara së fundmi