Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banja e Përbërjes Pezulluar Togo Dru

Kod: TO
lek 131.633,66 lek 204.007,14 -35%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
E bukur, e rehatshme dhe funksionale, 100% e prodhuar në Itali! Përbërja banjo bashkëkohore pezullonte kontekstet e përshtatshme të mobiljeve klasike dhe moderne të banjës. Karakteristikat: Baza L 92 X 51 H 40 me dy dyer hapje tërheqëse, lavaman mermeri mineral të bardhë me shkëlqim, raft, pasqyrë, pikë dritë. Njësia e murit Reverso H 140 L 20 P 20 me ndarës në çelik inox të krehur. Mobil dhe çati e bërë nga klasa e fortë melamine V100 E1. Pasqyrë e lëmuar e lëmuar H 60 L 90 Brezi i ri ekologjik i bërë me një fletë SGG MIRALITE REVOLUTION 4 mm i trashë pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ato të një pasqyre klasike. Korniza çeliku e pikturuar me grepa rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht. Fluturoni llambën halogjene në krom, të pajisur me llambë 48W - mbrojtje IP44-230V-50H. Jepni vida dhe udhëzues për montimin e peshkut në mur.
E bukur, e rehatshme dhe funksionale, 100% e prodhuar në Itali!
Përbërja banjo bashkëkohore pezullonte kontekstet e përshtatshme të mobiljeve klasike dhe moderne të banjës.

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale cilësore
  • teknologji novatore
  • funksionalitetin dhe modelin
  • panele mbrojtëse të ujit që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështirës
  • transporti falas nëpër Itali
  • Prodhuar në Itali

Produkte të shikuara së fundmi