Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Përbërja moderne e banjës Iguana bazë 90 me njësi muri

Kod: IG B-
lek 123.625,53 lek 191.594,54 -35%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
Lëkurë gri Igua ose arre të lehta, opsionale, L 90 D 45 H 42 me dy dyer të bëra nga melamine CLEAF repellent V 100 E1 trashësi 18mm. Varet me mbyllje të amortizatës.Lavabo qeramike ALTHEA mod. ALCOA L 58 W 35 H 13 cm. Ndarësit e njësisë mur Reverso H 140 L 20 P 20 me çelik inox të krehur me klasa të neveritshme melamine V100 E1. Pasqyrë e lëmuar e lëmuar H 60 L 90 Brezi i ri ekologjik i bërë me një fletë SGG MIRALITE REVOLUTION 4 mm i trashë pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ato të një pasqyre klasike. Korniza çeliku e pikturuar me grepa rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht. Fluturoni llambën halogjene në krom, të pajisur me llambë 48W - mbrojtje IP44-230V-50H.
Mendimi për tu kujdesur për nevojat tuaja, të bëra nga materiale cilësore dhe me cilësi të lartë!

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale cilësore
  • teknologji novatore
  • funksionalitetin dhe modelin
  • panele mbrojtëse të ujit që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështirës
  • transporti falas nëpër Itali
  • Prodhuar në Itali

Produkte të shikuara së fundmi