Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banja moderne e përbërjes Iguana Top 80 Plus

Kod: IGT
lek 94.195,65 lek 146.048,29 -36%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
Lartë Igua L 80 P 45 6cm i fortë me fibra druri të fortë, rep100 V100, E1 petëzuar CLEAF mat gri lisi ose arre të lehta, zgjedhje, e plotë me kllapa të çelikut të kapshëm dhe lavaman qeramike të modës BEETLE. CONE Diam 42 cm. Njësia e murit Reverso H 140 L 20 P 20 me ndarës në çelik inox të krehur. e bërë me klasë melamine të fortë V100 E1. Pasqyrë e lëmuar me buzë H 90 L 42 Brezi i ri ekologjik i bërë me një çarçaf ose SGG MIRALITE REVOLUTION 4 mm i trashë pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ato të një pasqyre klasike. Korniza çeliku e pikturuar me grepa rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht. Shihni fletën Pdf. Llambë e vogël halogjene në bronz të kromuar, IP44 - 33 vat llamba halogjene G9 230.
Risi në banjën tuaj? Zgjidhni Viadurini me Lab21, udhëheqësin e mobiljeve për banjo.

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale cilësore
  • teknologji novatore
  • funksionalitetin dhe modelin
  • panele mbrojtëse të ujit që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështirës
  • transporti falas nëpër Itali
  • Prodhuar në Itali

Produkte të shikuara së fundmi