Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banja moderne e përbërjes Togo Tacora e lagur

Kod: TO 92-
lek 111.513,23 lek 153.756,12 -27%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune nga porosia e vendosur.
Lab 21
Funksionaliteti dhe dizajni kombinohen në përbërjen e banjës të pezulluar Togo. Ngjyrat e ndryshme në dispozicion për pëlqimin e sipërm të xhamit të kontrastit të luajtjes, përputhen me viviaci ngjyrën bazë të pëllumbit dhe më tej, ose për të ruajtur qëndrueshmërinë e ngjyrave duke zgjedhur variante më të buta. Produkt 100% Prodhuar në Itali. Karakteristikat: Taupe me shkëlqim të llakuar me bazë L 92 D 51 H 40 me zgjatje të plotë të shportës. Shporta dhe udhëzues metali me zbutje të butë të sistemit. Hips dhe para MDF. Top me xhami lavaman 12 mm të trasha, të falsifikuara në 800 ° C, pëllumb i pikturuar mbrapa, gri, e zezë, e kuqe e thellë ose kafe e errët, zgjedhje. Pasqyrë e lëmuar e lëmuar H 60 L 90 Brezi i ri ekologjik i bërë me një fletë SGG MIRALITE REVOLUTION 4 mm i trashë pa bakër dhe plumb. Një film argjendi në njërën nga fytyrat e xhamit, i mbuluar me shtresa të ndryshme mbrojtëse, cilësia dhe qëndrueshmëria e të cilave janë tre herë më të larta se ato të një pasqyre klasike. Korniza çeliku e pikturuar me grepa rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht. Fluturoni llambën halogjene në krom, të pajisur me llambë 48W - mbrojtje IP44-230V-50H.
Bleni Lab21 do të thotë jo vetëm të blini përsosmërinë e Made in Italy, por edhe të zgjidhni diçka personale dhe shumë të rrallë.

PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • materiale cilësore
  • teknologji novatore
  • funksionalitetin dhe modelin
  • panele mbrojtëse të ujit që parandalojnë përkeqësimin e kabinetit për shkak të ujit dhe lagështirës
  • transporti falas nëpër Itali
  • Prodhuar në Itali

Produkte të shikuara së fundmi