Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Banjë me banjë banjë me gurë të lartë me dizajn katror modern - Farartlav2

Kod: FARARTLAV2
lek 282.887,23

madein_italy

- +
Material
Guri
Masat
45 x 40, h.35 cm
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Viadurini Bathroom

Lavaman countertop katror, dizajn modern në gur natyror, pa vrimë kullimi me vrimë çezme.

Stone countertop lavaman në rrëshirë-veshura fund travertin me rubinet vrimë, pa vrima del nga shtrati, Drain përjashtuar.

Isshtë një mobilje për banjën që rimendon vlerat e së kaluarësnjë çelës modern .
Në veçanti, kërkimi i lartë estetik çon në një risi gjithnjë e më krijuese dhe të personalizuar të produkteve.

Kjo ka çuar në një prodhim të aftë për të rikuperuar artin e zejtarisë në një formë bashkëkohore, plotësuesi merr aspekte që e bëjnë atë unik, në një sintezë të përsosur të traditës dhe inovacionit.
Materiali supozohet si një vlerë themelore në një eksplorim të vazhdueshëm të mundësive të reja, për të krijuar një produkt kryesor në gjendje të tregojë historinë e tij, duke promovuar takimin midis aftësive manuale të zejtarisë tradicionale artistike dhe shijes për eksperimentime dhe planifikime. tipike e dizajnit bashkëkohor.

Një produkt i frymëzuar nga natyra, eko-i ndjeshëm , i projektuar për një zgjatje estetike dhe funksionale më të gjatë duke respektuar mjedisin.

Prekja nuk është përfshirë në përbërje, për ta kërkuar atë të japë një vlerësim në formën e duhur.

Përmasat: 45 x 40, h.35 cm.

Guri gri : gurët natyrorë janë materialet e para të ndërtimit të përdorura në histori, përveç hijeshisë së ekzistencës për miliona vjet, ato kanë karakteristika të rezistencës, kompaktësisë dhe janë parësore të biokompatibile pasi që përbëhen nga toka.

Produkte të shikuara së fundmi