Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Lavamane Betacryl - Design Italian

Lavamanët më të mirë Betacryl për të furnizuar banjën tuaj me një dizajn inovativ.

Guri Akrilik BETACRYL® është një material i bukur ideal për realizimin e aksesorëve mobilues për kuzhinë dhe banjo të përsosur në çdo detaj. Ky material është një sipërfaqe e ngurtë , e përbërë nga rreth dy të tretat e hidroksid alumini dhe një e treta e rrëshirës akrilike dhe pigmenteve ngjyrosëse natyrore. Një gur inovativ që lejon krijimin e lavamanëve jo porozë rezistentë ndaj njollave dhe agjentëve agresivë.
Ndër propozimet tona ka lavamanë të bardhë të countertopit Betacryl që mund të bëhen me formën që ju preferoni midis rrumbullakët, reangangular ose ovale.
Dhe për ata që kanë mundësinë të kenë një hapësirë ​​të madhe në zonën e banjës, lavamanin në këmbë falascilindrik të bardhë betakril.

Për më shumë informacion mbi këtë material novator ose mbi lavamanët, mos hezitoni të na kontaktoni me telefon ose duke shkruar një email në faqen tonë. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë duke ju përgjigjur pyetjeve tuaja dhe duke përgatitur një vlerësim të personalizuar.