Mobilje Banjo me Pezull ose të Pavarur - Kolona, ​​Sirtarë, Njësi Muri dhe Dollapë

59 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 92.994,86 lek 119.597,57  - 22%
Viadurini Bathroom
lek 187.584,50 lek 212.871,52  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 292.739,45 lek 332.090,34  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 262.638,23 lek 298.047,04  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 67.578,26 lek 76.698,34  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 202.635,10 lek 212.871,52  - 5%
Viadurini Bathroom
lek 102.065,11 lek 115.854,85  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 187.584,50 lek 195.917,15  - 4%
Viadurini Bathroom
lek 222.171,01 lek 252.028,04  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 352.742,58 lek 400.311,49  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 113.926,18 lek 165.158,08  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 231.639,93 lek 335.897,85  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 209.612,22 lek 303.902,82  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 191.770,76 lek 278.087,53  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 178.215,24 lek 258.451,96  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 379.654,26 lek 550.493,71  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 298.919,18 lek 433.577,34  - 31%
Viadurini Living
lek 34.885,53 lek 52.926,34  - 34%
Viadurini Bathroom
lek 20.333,28 lek 26.413,33  - 23%
Viadurini
lek 147.117,28 lek 166.952,19  - 12%
Viadurini
lek 94.589,64 lek 107.248,09  - 12%
Viadurini
lek 237.121,95 lek 269.116,97  - 12%
Faqe 1 të 2

Një shumëllojshmëri e gjerë e mobiljeve moderne dhe të modelit të banjës, dysheme ose pezull për një stil unik.

Ka shumë propozime dhe ide për të zgjedhur për të furnizuar banjën me stil, por mbi të gjitha me produkte cilësore.
Ne donim të zgjidhnim mobiljet më të mira të banjës në treg, nga përfundimet dhe materialet më të ndryshme për të përmbushur nevojat e secilës shtëpi.

Nga sirtarët e banjës prej druri ose të ngurta dru tik, te ato prej çeliku ose mermeri; nga mobiljet e banjës të pezulluara nga linjat moderne deri te linjat më klasike me linja sinustive dhe elegante.

Në këtë seksion do të gjeni: njësitë e sirtarëve, pjesët e sipërme të lavamanit, raftet, njësitë e murit, kolonat, dollapët dhe orenditë e banjës të të gjitha formave dhe materialeve.


Stile të ndryshme dhe materiale me cilësi të lartë për mobilje dhe banjo të varura ose grupe banjo në dysheme në faqen tonë. Çdo shije do të jetë e kënaqur.

Për çdo pyetje ose informacion mos hezitoni të kontaktoni shërbimin tonë Help Desk, ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në