Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Mobilje Banjo në Tokë të Dizajni - Made in Italy

Kabineti juaj i banjës me stil modern për dysheme për shtëpinë tuaj të dizajnit italian me lavaman dhe rafte të integruara.

Viadurini ofron në këtë pjesë të faqes një përzgjedhje interesante të mobiljevepavarura të banjës.

Njësitë e magazinimit vertikal për të optimizuar hapësirën në banjën tuaj. Mobilje me dru tik, një material i çmuar dhe natyral për ata që duan një prekje klasike në banjë.
Dhe për ata që e duan stilin minimalist, mobiljet e pavarura të banjës të Koleksionit Viadurini Bathroom të bëra prej qelqi ose druri dhe rrëshire mund të personalizohen për sa i përket përfundimeve dhe ngjyrave.

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja përmes adresës sonë të postës elektronike ose përmes telefonit përmes Help Desk.
Zgjidhni dollapin e banjës në tokë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.