Mobilje Banjo të Ngritura nga Toka - Moderne apo Klasike

39 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 92.994,86 lek 119.597,57  - 22%
Viadurini Bathroom
lek 102.065,11 lek 115.854,85  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 187.584,50 lek 195.917,15  - 4%
Viadurini Bathroom
lek 222.171,01 lek 252.028,04  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 352.742,58 lek 400.311,49  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 113.926,18 lek 165.158,08  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 231.639,93 lek 335.897,85  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 209.612,22 lek 303.902,82  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 191.770,76 lek 278.087,53  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 178.215,24 lek 258.451,96  - 31%
Viadurini Bathroom
lek 379.654,26 lek 550.493,71  - 31%
Viadurini
lek 147.117,28 lek 166.952,19  - 12%
Viadurini
lek 94.589,64 lek 107.248,09  - 12%
Viadurini Bathroom
lek 104.058,56
Viadurini Bathroom
lek 155.190,78

Një dollap banjo modern i pezulluar për shtëpinë tuaj të dizajnit me lavaman dhe rafte të integruara.

Në këtë pjesë të katalogut tonë onlile mund të gjeni një gamë të gjerë mobiljesh banjo të montuara në mur  me dizajn modern për shitje.

Një kabinet banjo i varur me dizajn së bashku me një lavaman projektuesi janë elemente thelbësore për të furnizuar një banjo moderne dhe të modës. Për të furnizuar banjën tuaj, zgjidhni cilësinë e orendive të zgjedhura nga Viadurini: një gamë e gjerë mobiljesh banjo të montuara në mur, me dizajn modern. Nga ato më të thjeshtat dhe më të lira, te ato më të kërkuara, të bëra me dru tik, alumini dhe guri natyror akrilik.


Mobilje me rafte të integruara ose me kontejnerë për të mbajtur të rregulluar pjesën e sipërme të lavamanit, krahas rafteve prej druri për një stil të cilësisë së mirë.
Na kontaktoni në rast dyshimesh ose për një vlerësim të personalizuar, stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të zgjidhni kabinetin e banjës më të mirë të pezulluar për mobiljet tuaja të banjës.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në