Rubineteri Elektronike - Made in Italy

28 Produkte
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 55.617,50 lek 80.635,42  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 55.617,50 lek 80.635,42  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 46.547,27 lek 67.478,58  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 45.550,54 lek 66.083,16  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 45.550,54 lek 66.083,16  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 42.660,03 lek 61.896,90  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 52.826,66 lek 76.648,50  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 45.749,88 lek 66.382,18  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 45.749,88 lek 66.382,18  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 44.653,48 lek 64.787,42  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 47.145,30 lek 68.375,65  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 54.122,42 lek 78.442,62  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 54.122,42 lek 78.442,62  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 55.318,48 lek 80.236,73  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 55.318,48 lek 80.236,73  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 39.769,51 lek 57.710,64  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 39.769,51 lek 57.710,64  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 70.867,47 lek 102.762,82  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 73.558,63 lek 106.650,06  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 100.869,03 lek 146.220,22  - 31%
Made in Italy
-15% ne shporten
DMP Electronics
lek 100.869,03 lek 146.220,22  - 31%
Faqe 1 të 2

Rubinetat elektrike të dizajnit funksional dhe stil modern apo klasik me sistem të integruar të kursimit të ujit.

Lodhur nga rubineti juaj i zakonshëm tradicional i konsumuar nga koha? Nëse po, ju këshillojmë të hidhni një sy në shumë propozime të rubinetave të dizajnit elektronik të propozuar në dyqanin tonë online! Pse të zgjidhni një rubinet elektronike? E thjeshtë: kombinon dizajnin dhe funksionalitetin, duke krijuar një produkt inovativ, praktik dhe të rafinuar. Pjesa e fundit e klasës për mjedisin shtëpiak.

Ju mund të gjeni rubinetat elektrike që, falë sensorit ose fotocelës, lejojnë një përdorim më ekonomik të ujit dhe një dizajn më modern.

Nëse ata do t'ju thoshin se studimet e fundit kanë testuar se veprimi i vetëm i larjes së duarve me një rubinet tradicional në përgjithësi përdor 6 litra ujë, do ta besonit?
Ju sigurisht që do të nxiteni për të shpejtuar veprimin. Megjithatë falë teknologjisë elektronike të rubinetit, mund t’i lani duart me qetësi ekstreme. Kjo për shkak se sistemi i kursimit të ujit i krijuar nga sensorë shumë të saktë do ta hapë ujin vetëm kur është e nevojshme. Dhe për ta bërë këtë, thjesht një gjest me dorën tënde, aq e thjeshtë sa një përshëndetje. Kështu që ju nuk duhet të ndotni rubinetat elektronike që gjithmonë do të mbeten të ndritshme. Të njëjtat studime kanë zbuluar se larja e duarve me një rubinet elektronik merr vetëm 1 litër ujë! 5 litra ujë të kursyer.

Nëse keni dyshime ose shqetësime mund të na kontaktoni pa detyrime, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e rubinetit tuaj të dizajnit elektronik.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në