Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Pellgu banjo me bazalt të zi Manado, i punuar me dorë në Indonezi

Kod: ISLAARCBA
lek 63.864,84 lek 71.472,57 -11%
- +
Koha e dërgimit
7/14 ditë pune
Peshë
65,00 kg
Viadurini Bathroom
Pellgu banjo me bazalt të zi Manado, i bërë në Indonezi
Dimensionet: 40 x 100 x H 12 cm

Basalt
Bazalti është një shkëmb domethënës me origjinë vullkanike. Ngjyra e errët vjen nga magma ultrabazike nga e cila buron; kryesisht përbëhet nga silikate të hekurit dhe magnezit, plagioklazës kalcike dhe piroksenit.
Bazalti ka karakteristika të shkëlqyera teknike që nuk i nënshtrohen ndryshimeve, si një shkallë e lartë e kompaktësisë me rezistencë të shkëlqyeshme ndaj streseve mekanike dhe goditjeve, rezistencës së ulët të ngricës dhe rezistencës së lartë të rrëshqitjes.

Bazalti si një gur natyral karakterizohet nga prania e venave, e ngjyrave dhe e hijeve të ndryshme dhe e mikro-çarjeve dhe vrimave. Një sipërfaqe e përsosur është e mundur vetëm në produkte rrëshire ose qeramike që janë bërë artificialisht me procedura industriale.
Produktet tona kalojnë nëpër procedura të rënda kontrolli; vrima ose mikro-çarje janë rafinuar duke përzier rrëshirë të duhur të ngjyrës me mbetjet.

PASTRIMI
Sa për të gjithë gurët natyralë, duhet të përdoren VETM UJI ose PRODUKTET DETERGJETA PETR SHTETRIN P FORR Gurë ose produkte të bazuara në UJ . Produktet e bazuara në acid mund të dëmtojnë strukturën e gurit dhe sipërfaqen në më pak se disa javë.

MIRËMBAJTJA

Kjo është absolutisht esenciale TË APLIKONI TRAJTIMI një natyrore gur i në momentin e instalimit dhe për të përsëritur atë periodikisht, në përputhje me zakonet e përdorimit dhe të ujërave të ndryshme calcareus. VETEM trajtimet e gurit natyror duhet të përdoren.
PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • dizajn origjinal
  • gurë mermeri dhe natyror
  • koleksion ekskluziv Viadurini

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi