Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Mbytet e rrumbullakët me countertop në dru fosile të petrifikuar, Narni

Kod: NARNI
lek 86.888,22 lek 108.610,28 -20%
- +
Material
dru i fosile i petifikuar
Masat
L 33 x P 33 x H 15 cm
Koha e dërgimit
10/14 ditë pune
Peshë
17
Viadurini Bathroom
Mbytet moderne rrethore countertop në dru fosil, Narni
Narni është një lavaman pastrues dore, i bërë nga druri i petifikuar, që është fosilizuar plotësisht për një periudhë miliona vjeçare.

Zejtaria e saj e bën atë një dizajn unik dhe jo të riprodhueshëm në seri; për këtë arsye mund të ketë dallime në ngjyrën dhe formën në krahasim me foton e riprodhuar.
Shënim : Para se të porosisni, mund të kërkoni një fotografi të artikullit në dispozicion në të vërtetë. Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

Produkte të shikuara së fundmi