Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Baseni prej guri i tymosur natyror Ubud

Kod: ISLACAPFU
lek 438.345,08 lek 479.386,75 -9%
- +
Koha e dërgimit
7/14 ditë pune
Peshë
190,00 kg
Viadurini Bathroom
Lavaman i kolonës në Ubud me gur të tymosur natyral
Përmasat: diametri 47 xh 85

Gurët natyrorë karakterizohen nga prania e venave, e ngjyrave dhe hijeve të ndryshme, si dhe e mikro-çarjeve dhe vrimave. Një sipërfaqe e përsosur është e mundur vetëm në produkte rrëshire ose qeramike që janë bërë artificialisht me procedura industriale.
Produktet tona kalojnë nëpër procedura të rënda kontrolli; vrima ose mikro-çarje janë rafinuar duke përzier rrëshirë të duhur të ngjyrës me mbetjet.

PASTRIMI
Sa për të gjithë gurët natyralë, duhet të përdoren VETM UJI ose PRODUKTET DETERGJETA PETR SHTETRIN P FORR Gurë ose produkte të bazuara në UJ. Produktet e bazuara në acid mund të dëmtojnë strukturën e gurit dhe sipërfaqen në më pak se disa javë.

MIRËMBAJTJA
ABshtë ABSOLUTELI E RNDSISHME T AP APLIKOJN T TRAJTIMIN E GJUH NATSIS NAT NATYRORE N AT SHUM MN E INSTALIMIT dhe ta përsëris atë në mënyrë periodike, sipas zakoneve të përdorimit dhe ujërave të ndryshëm të gurave. VETEM trajtimet e gurit natyror duhet të përdoren.
PSE Bleni:
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • dizajn origjinal
  • gurë mermeri dhe natyror
  • koleksion ekskluziv Viadurini

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi