Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bateri elektrike moderne me energji elektrike trokitje e lehtë Klasa Metal 20 nga Dmp

Kod: CLASS-20METAL-BT-CROMO
lek 47.444,32 lek 68.774,34 -31%

madein_italy

- +
Masat
Mur muri 204 mm x h. X 140 mm Pesha 2.5 Kg
Koha e dërgimit
5 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
 DMP Electronics
Bateria elektrike moderne e mundësuar nga trokitje e lehtë Class Metal 20 nga Dmp
Me sensorët e tij tre-fotocelë, Class Metal është një rubinet i gjerë elektronik me sensorë leximi 120º, i studiuar dhe i dizajnuar për të zbuluar duart gjithashtu anash. Ajo ka një strukturë gjithëpërfshirëse: të gjitha pjesët elektronike dhe mekanike janë përfshirë në trup, me përparësi të mëdha për sa i përket lehtësisë, instalimit dhe mirëmbajtjes.

Dizajn 100% Italian
100% teknologji italiane
100% produkte të testuar
100% materiale jo toksike
Certifikime 100% CE dhe HACCP
100% e bërë në Itali

Features
Sensorë tre-photocell të Sistemit infra të kuqe DMP, prova e gërvishtjeve dhe të mbrojtura nga depozitat e kalciumit
Qark qark elektronik i rafinuar plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Trupi metalik i kromuar me krom, i ndërtuar me kritere specifike të vandalizmit
Komplet i instalimit të çelikut inox
Microchip programuar i softuerit DMP për kontroll të përsosur të funksionit
Funksione të optimizuara për një jetë të gjatë të baterive alkaline
Autonomia e baterive: Jetëgjatësia 4-vjeçare e baterisë me 200 aktivizime në ditë
Bateritë janë të lehta për tu ndryshuar dhe të disponueshme
Paralajmërim i ulët i baterisë: një udhëheqës në sensorët që ndezin dy herë në gjashtë sekonda tregon që bateritë akoma kanë afërsisht. 3 muaj autonomi
Rasti i baterisë plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Funksioni për mbrojtjen nga përmbytja dhe konsumi
Konsumimi i optimizuar i ujit me kufizues në 6 l / min. Opsionale: kufizues në 3 l / min
Valvul solenoid me filtër të trefishtë, çelik inox dhe anti-papastërti
Valvulat e mbylljes brenda kutisë së thyer, të pajisura me çelik të pandryshkshëm, filtra rrjetë anti-papastërti 0.2 mm

Specifikimet teknike
Bateritë alkaline AA 1.5 V
Qark elektronik: 4.5 V, prodhuar në përputhje me kërkesat e CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
Valvula solenoid: 3 V
Shkalla e mbrojtjes së pjesës elektrike IP65
Gama e veprimit të sensorëve të rregullueshëm: 12 - 35 cm
Ndaloni çezmat me valvola që nuk kthehen
Presioni i ujit: 0.4 - 10 bar
Pajisjet e tubit: 1/2 G

Përmbajtja e paketave
Tap elektronik i klasës Metal
Gypa fleksibël të lidhjes së shpejtë DMP
Mezmat e ndalimit origjinal të DMP
Kompleti i instalimit
Manuali i udhëzimeve
Rasti i baterisë me 3 bateri alkaline

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi