Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bateria elektronike e montuar në mur me baterinë elektronike Miniunomix nga Dmp

Kod: MINIUNOMIX-BT
lek 73.558,63 lek 106.650,06 -31%

madein_italy

- +
Koha e dërgimit
6/10 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është i disponueshëm në depo.
 DMP Electronics
Bateria elektronike e montuar në mur me baterinë elektronike Miniunomix nga Dmp
Një xhevahir i vërtetë teknologjik duhet të jetë i lehtë për t’u përdorur, i besueshëm në funksionet e tij dhe fleksibël në përshtatjen me mjediset e ndryshme. MiniUno 40 është sinteza e këtyre tipareve që e bëjnë atë një rubinet elektronik unik në sektor.

Dizajn 100% Italian
100% teknologji italiane
100% produkte të testuar
100% materiale jo toksike
Certifikime 100% CE dhe HACCP
100% e bërë në Itali

Features
Sensorë photocell të Sistemit infra të kuqe DMP, prova e zeros dhe e mbrojtur nga depozitat e kalciumit
Qark qark elektronik i rafinuar plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Trupi prej bronzi i lëmuar prej bronzi ose lëmuar prej sateni
Elektronike, bateritë dhe valvula solenoid janë në trupin e rubinetit (të gjitha në një)
MiniUno BT: instalim me pajisje të shpejtë lidhës 1/2 G
Instalimi me kuti çeliku të pandryshkshëm të prerë në të gjitha modelet e tjera
Montimi në minimum 27 mm nga lavamani
Microchip programuar i softuerit DMP për kontroll të përsosur të funksionit
Funksione të optimizuara për një jetë të gjatë të baterive alkaline
Autonomia e baterive: Jetëgjatësia 4-vjeçare e baterisë me 200 aktivizime në ditë
Paralajmërim i ulët i baterisë: një udhëheqës në sensorët që ndezin dy herë në gjashtë sekonda tregon që bateritë akoma kanë afërsisht. 3 muaj autonomi
Bateritë janë të lehta për tu ndryshuar dhe të disponueshme
Rasti i baterisë plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Funksioni për mbrojtjen nga përmbytja dhe konsumin: Koha e mbylljes së DMP ndalon rrjedhën e ujit pas 90 sekondash përdorimi të vazhdueshëm
Konsumimi i optimizuar i ujit me kufizues në 6 l / min. Opsionale: kufizues në 3 l / min
Valvul solenoid me filtër të trefishtë, çelik inox dhe anti-papastërti

Specifikimet teknike
Bateritë alkaline AA 1.5 V
Qark elektrik: 3 V, prodhuar në përputhje me kërkesat CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
Valvula solenoid: 2 V
Shkalla e mbrojtjes së pjesës elektrike IP65
Gama e veprimit të sensorëve të rregullueshëm: 5 - 20 cm
Valvulat e kthimit (MiniUnoMix)
Presioni i ujit: 0.4 - 10 bar
Pajisjet e tubit: 1/2 G

Përmbajtja e paketave
Prekni elektronike MiniUno 40
Kuti recetë me zorrë fleksibël për lidhje të shpejtë (MiniUnoMix)
Manuali i udhëzimeve
Rasti i baterisë me 2 bateri alkaline

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi