Made in Italy

Bathrobe prej liri me kapuç dhe dantella luksoze Poema në 2 ngjyra - Kalaja

 • Made in Italy
 • Kod: CASTLE
lek 29.416,23
Material liri
Koha e dërgimit Artikulli 7 ditë pune i disponueshëm / 4 javë artikull për t'u prodhuar

Bathrobe prej liri me kapuç dhe dantella, dizajn i rafinuar luksoz në 2 ngjyra i bërë në Itali.

Vlera e traditës bashkohet me stilin e jetës moderne me bathrobe liri maskuar në dispozicion në dy përfundon dhe madhësive të ndryshme, embellished me dantella poemë.
Lehtësia , liria, eleganca dhe pastërtia janë fjalët kryesore që përmbahen në këtë produkt me një bukuri fisnike dhe pëlhurë të hollë .

Kjo liri është në të vërtetë modernitet absolut , një zgjedhje për të jetuar bashkëkohësinë e atyre që duan të kalojnë një moment të lirisë totale, e cila çon në krijimin e një produkti autentik dhe të punuar me dorë të cilësisë më të lartë.
Papërsosmëria natyrore e materialit tregon kështu vlerën e thjeshtësisë , të mbyllur në një mjeshtëri elegante dhe delikate për një përvojë sensibile sublime dhe sugjestionuese.

Artikulli ka lindur me respekt për çdo element, duke marrë natyrën si një mënyrë jetese për të marrë një ekuilibër të energjive vitale, në një tërësi harmonike të përsosjes, natyrës dhe mirëqenies, në të cilën eko-qëndrueshmëria bëhet një mënyrë për të qenë. Ideale për ata që jetojnë të tashmen me sytë e së nesërmes, për ata që e jetojnë botën si një hapësirë të pafund dhe të lirë ku nuk ka nevojë për fjalë.

Matjet:
 • S.
 • M.
 • L
 • XL
 • XXL
 • XXXL
Përbërja:
 • 100% Liri
Përfundon në dispozicion:
 • karamele rozë - karamele e vjetër
 • bruz - jeta e vjetër
Këshilla të dobishme : Lani produktin veçmas me ujë dhe sapun neutral në një maksimum prej 40 ° C, mos e zbardhni, mos e lini të thithë dhe mos e shtrëngoni me dorë.
Ne rekomandojmë hekurosjen në temperatura të ulëta dhe jo ekspozimin e drejtpërdrejtë në rrezet e diellit për të ruajtur integritetin e ngjyrës dhe fibrave natyrore.

NB: nuancat dhe ndryshimet në pamje me kalimin e kohës dhe midis veshjeve dhe veshjeve janë karakteristikat e veçanta të produktit, pasi është bërë me materiale natyrore. Liri ynë është pafundësisht modern. Një zgjedhje e stilit të jetës bashkëkohore që është sfondi i ritmit të jetës. Kushtuar atyre që e jetojnë përvojën e tyre me hapësirën si një moment të lirisë absolute, duke kërkuar një konkretitet që duhet të shoqërohet nga një stil pa kompromis.

Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë