Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
 • 0
 • 0

Baza Kryesore Kryesisht e Kryesuar në Steelelik të çelikut të bërë në Itali, 4 copë - Tagata

Kod: TAGATA4
lek 111.713,43 lek 167.570,14 -33%

madein_italy

- +
Masat
L 48 x P 55 x H 93 cm H vend 47 cm
Koha e dërgimit
Tapiceri Premium prej lëkure 30 ditë pune, tapiceri palme dhe kadife 7/10 ditë pune
Materiali i ulëses
Pëlhurë Palma 100% Poliester - 100% kadife poliester, rezistent ndaj ujit - lëkure
Materiali i strukturës
çeliku krom
Viadurini Living

Karrige e dhomës së ndenjes të veshur me susta me bazë kryqi të kthyeshëm në çelik kromi dhe vend në pëlhurë, kadife ose lëkurë; prodhuar në Itali.

Karrige e duhur është në gjendje të theksojë tryezën e ngrënies në të cilën është vendosur, në mënyrë që të rikrijojë një hapësirë stili dhe dizajni. Duhet të jetë një element funksional, rezistent me kalimin e kohës dhe në të njëjtën kohë dekorativ.

Tagata është bërë në Itali me një bazë të kthyeshme kryq në çelik kromi me mekanizëm kthimi dhe këmbë të rregullueshme, sedilje të mbushur të mbuluar në pëlhurë, kadife apo lëkure.
Falë sediljes së tij, ai jep rehati optimale dhe është perfekt për tu integruar në çdo stil ambienti.
Në dispozicion me mbulesa të ndryshme vendesh:
 • pëlhurë vendesh Palma PA7 grafit;
 • vend pëlhurë sedilje Palma PA13;
 • pëlhurë sedilje vizonues Palma PA15;
 • ulëse në pëlhurën Palma PA57 të trajtuar nga nxehtësia;
 • vend në pëlhurë kadife V7 grafit;
 • ulëse e rrobave prej kadifeje të zezë V8;
 • vend në pëlhurë kadifeje V13;
 • ulëse në pëlhurën prej kadifeje vizonuese V15;
 • selia prej lëkure premium P401 e bardhë;
 • vend premium prej lëkure P408;
 • ulëse premium prej lëkure P424.
Të gjitha pëlhurat e përdorura janë të këndshme për prekjen dhe mbajnë ngjyrat e pandryshuara me kalimin e kohës.
Për pastrim mos përdorni alkool ose produkte gërryes dhe / ose gërryes. Ne rekomandojmë përdorimin e produkteve vetëm neutrale.

Duke qenë një artikull i bërë plotësisht në Itali nga zejtarë të aftë; ofron mundësi të shumta për personalizim sa i përket llojit të veshjes dhe strukturës. Një shembull i gjerë i pëlhurave, artikujve prej lëkure dhe eko-artikujve për të zgjedhur është në fakt i disponueshëm. Për të marrë këshilla dhe / ose citime të personalizuara, na kontaktoni duke përdorur formularin specifik "Kërkoni Informacion".

Produkte të shikuara së fundmi