Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bërë në Itali divan i hapur në pëlhurë Kirkby Eden nga Talenti

Kod: EDNDIV-C90
lek 816.520,81

madein_italy

- +
Masat
h.tot 65 cm xh sedilje 40 cm x L.220 cm x Thellësi 90 cm
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Talenti
Bërë në Itali divan i hapur në pëlhurë Kirkby Eden nga Talenti
Eden është një divan i bukur kopsht me një dizajn modern dhe elegant që është pjesë e koleksionit Icon nga Talenti. Linja e ikonës është sinonim i gjenialitetit, krijimtarisë dhe stilit. Produkte me një pamje elegante, të lindura nga bashkëpunimi me dizajnerë ndërkombëtarë. Ikona përmban produkte të zhvilluara për ambiente të jashtme por gjithashtu perfekte për mobilimin e ambienteve të brendshme prestigjioze.
Divan Eden karakterizohet nga një strukturë alumini e ngjyrosur me të bardhë dhe është e mbuluar me një pëlhurë unike të këtij lloji, përzierjen natyrore Kirkby Design. Veçori e kësaj divane është mbushja e rehatshme e jashtme e bërë nga "Quick Dry Foam", një material anti-lagështirë dhe material antimikrobik. Struktura e veçantë qelizore e hapur e Shkumës së Thatë të Shpejtë garanton rrëshqitje të ujit dhe tharje shumë të shpejtë, duke parandaluar formimin e mykut.
Selia është e lëvizshme, e lehtë për tu larë dhe rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.

Sillni në shtëpinë tuaj këtë divan të rehatshëm të jashtëm të prodhuar tërësisht në Itali !
Projektuesi : Marco Acerbis

Jastëkët dekorativë nuk përfshihen në çmim . Për t'i pritur, kërkoni një vlerësim në: clienti@viadurini.it

NB : për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesës speciale mbrojtëse, të disponueshme sipas kërkesës. Për ta marrë atë, kërkoni një vlerësim në: clienti@viadurini.it

MBULIMI :
Bërë me një bashkuar në 3 shtresa. Dy shtresat e jashtme janë bërë nga propileni dhe kanë një funksion estetik dhe mbrojtës të membranës së brendshme. Membrana e brendshme është pëlhura teknike që bën pjesën më të madhe të punës dhe ka vetitë e përshkueshmërisë së ajrit dhe papërshkueshmërisë.
- Përbërja e pëlhurës: polipropilen
- Pesha e pëlhurës: rreth 170g
- Rezistenca ndaj grisjes (gozhdë): N (MD) 180-standarde EN1210-1
- Rezistenca ndaj depërtimit të ujit: 1200 mm - standardi EN 1928
- përshkueshmëria e ajrit l / (m2-s): standardi EDANA 140.2-99
- Transmetimi i avullit të ujit: Sd vlera m 0,051 - standardi EN 12752
- Mbrojtja nga rrezet UV 500/1000 orë
Larja : ujë dhe sapun, pa makinë ose pastrim kimik.

Mirëmbajtja:
Për mbrojtje shtesë, ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave të përshtatshme në sezonin e dimrit, në mbrëmje ose në rast të shirave të shpeshtë.
Jastëkët në dakron duhet të mbrohen menjëherë në rast shiu për të shmangur formimin e mykut. Lani jastëkët e rrobave me një cikël normal në një temperaturë maksimale prej 40 ° C. Mos i pastroni të thata. Mos e thani pëlhurën me pajisje elektrike dhe mos hekurosni.

Talenti është një kompani e dalluar nga krijimtaria dhe inovacioni i saj i kombinuar me traditën . Krijon pajisje shtesë për një produkt aktual të jashtëm , të rafinuar dhe të modës , të cilat pajtojnë në mënyrë të përsosur cilësinë e zejtarisë dhe teknologjinë e industrisë. Talenti hulumton dhe parashikon trendin e tregut, sot ai mburret me një gamë të gjerë të produkteve metalike unike dhe joshëse. Artikujt Talenti i nënshtrohen kontrollit të kujdesshëm të cilësisë dhe vëmendjes së vazhdueshme të detajeve. Shkathtësia është fjala kyçe që përmbledh aftësinë e Talenti për të lëvizur me elegancë brenda dhe jashtë.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi