Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bërë në Itali vaskë e lirë moderne Dashuria nga Novello

Kod: LV01
lek 745.456,91
- +
Koha e dërgimit
14 ditë pune
Novello
Bërë në Itali vaskë e lirë moderne Dashuria nga Novello
Kjo vaskë është bërë nga Cistalplant dhe është e pajisur me sistem të tejmbushjes. Mbetjet e kullimit të tërheqjes dhe tërheqjes janë të përfshira.
Masat dhe pesha: L.185 x P. 95 x H. 87 cm, Kg. 155.

Për të instaluar këtë vaskë është e mjaftueshme për të rregulluar pjesën e poshtme të vaskës në dysheme me silikoni. Vaskë është testuar në përputhje me rregulloren e UNI EN 14516.
Paketim prej kuti druri 200x110x108 H cm.

Cristalplant është një material kompakt dhe jo i llakuar i bërë nga një përqindje e lartë e mineraleve dhe një përqindje e ulët e rrëshirës, gjë që e bën sipërfaqen rezistente dhe të këndshme për të prekur. Ju lehtë mund ta pastroni me produkte normale si Jif Universal, Spray Jif Active, Banjë Jif dhe Kuzhinë ose Flash, por është e rëndësishme që të shmangni përdorimin e produkteve të pastrimit të bazuara në tretës ose me përbërës kimikë agresivë, siç janë tikloroetileni, holluesit, vaji i terpentinës, etj. amoniak dhe ato të ngjashme.
Për të rivendosur sipërfaqen e Cristalplantit në rast të gërvishtjeve ose njollave gëlqerore dhe për t'i dhënë produktit aspektin e saj orinigal, mjafton të lyeni sipërfaqen me një sfungjer gërryes si Scotch Brite, i cili furnizohet me vaskë, pastaj pastroni me një butë leckë.
Pas instalimit, lëmoni në mënyrë të njëtrajtshme sipërfaqen me jastëkun Scotch Brite të furnizuar, në mënyrë që të eliminoni çdo halos, gërvishtje dhe gjurmë të poshtër që kanë mbetur gjatë instalimit.

Theezma nuk është e përfshirë. Nëse keni nevojë për një të tillë, kërkoni një citat dhe dërgoni një email në info@viadurini.co.uk

Produkte të shikuara së fundmi