Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Biblioteka e Dizajnit Mobile në Druri Hekuri dhe Akacie - Desdemona

Kod: DESDEMONA
lek 134.336,40 lek 201.504,60 -33%
- +
Material
Hekuri dhe Druri
Masat
88x40x177 cm
Koha e dërgimit
7/10 ditë pune
Viadurini Living

Raft librash i bërë nga druri akacie dhe hekuri me një dizajn modern.

Të gjitha aksesorët e shtëpisë gjithashtu luajnë një rol themelor në arredimin e shtëpisë tuaj, edhe nëse ato nuk janë pika qendrore e mjedisit, ato kontribuojnë në rritjen e vlerës së tij estetike.
Viadurini Living ofron një gamë të gjerë të artikujve të projektimit, të përsosur për ata që duan të mobilojnë çdo dhomë me personalitet dhe origjinalitet.

Produkte të shikuara së fundmi