Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bidet i varur në mur me dizajn modern në qeramikë të bardhë - Enzu

Kod: ENZUBSOSPESO1
Material
Qeramike
Ngjyrë
E bardhe
Koha e dërgimit
7-10 ditë pune
Gjatësia (cm)
56
Thellësia (cm)
36
Lartësia (cm)
33
Viadurini Bathroom

Bidet i varur në mur në qeramikë të bardhë me dizajn modern me vija katrore.

Zgjidhni të pajisni banjën tuaj me pajisje sanitare moderne dhe funksionale , siç është ky bidet i pezulluar me linja katrore dhe minimale në gjendje të krijoni një banjo bashkëkohore dhe elegante në të njëjtën kohë.
Dizajni i pezulluar ofron përparësi të shumta, jo vetëm për sa i përket dimensioneve të reduktuara , por edhe për një praktikë më të madhe të pastrimit ditor dhe gjithashtu kontribuon në dhënien e një pamjeje të rregullt dhe vizualisht më të madhe dhe më të lehtë .

Karakteristikat teknike:
  • Bërë plotësisht nga qeramika e bardhë
  • Kllapat e fiksimit të murit të përfshira
  • Përzierësi dhe kullimi nuk përfshihen

Produkte që mund t'ju interesojnë