Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Billotap nga energjia elektrike mundësohet nga bateria elektronike

Kod: BILLOTAP-BT-308
lek 52.826,66 lek 76.648,50 -31%

madein_italy

- +
Masat
Lartësia 211 mm x 115 mm Fuçi
Koha e dërgimit
5 ditë pune * koha e dorëzimit mund të jetë më e gjatë nëse artikulli nuk është në dispozicion në depo.
 DMP Electronics
Billotap nga energjia elektrike mundësohet nga bateria elektronike
Billo është një rubinet elektrik fiks i përshtatshëm për çdo lloj përdorimi publik: banjë publike, hotele, dyqane. Pamja e saj është diskrete, moderne, ndërsa është e njohur dhe e njohur, me një hundëz të lakuar dhe të zgjatur që shoqëron rrjedhën e rregulluar mirë të ujit.

Dizajn 100% Italian
100% teknologji italiane
100% produkte të testuar
100% materiale jo toksike
Certifikime 100% CE dhe HACCP
100% e bërë në Itali

Features
Sensorë fotocelë DMP, të bërë nga materiale rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rezistencës ndaj kalciumit
Qark qark elektronik i rafinuar plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Trupi prej bronzi i veshur me krom, i ndërtuar me kritere specifike të vandalizmit
Gjatësia e hundës: 115 mm, 160 mm, 185 mm
Komplet i instalimit të çelikut inox
Microchip programuar i softuerit DMP për kontroll të përsosur të funksionit
Funksione të optimizuara për një jetë të gjatë të baterive alkaline
Autonomia e baterive: Jetëgjatësia 4-vjeçare e baterisë me 200 aktivizime në ditë
Paralajmërim i ulët i baterisë: një udhëheqës në sensorët që ndezin dy herë në gjashtë sekonda tregon që bateritë akoma kanë afërsisht. 3 muaj autonomi
Bateritë janë të lehta për tu ndryshuar dhe të disponueshme
Rasti i baterisë plotësisht i papërshkueshëm nga uji
Funksioni për mbrojtjen nga përmbytja dhe konsumin: Koha e mbylljes së DMP ndalon rrjedhën e ujit pas 90 sekondash përdorimi të vazhdueshëm
Konsumi i optimizuar i ujit me kufizues 6 l / min
Valvul solenoid me filtër të trefishtë, çelik inox dhe anti-papastërti
Valvulat e mbylljes brenda kutisë së thyer, të pajisura me çelik të pandryshkshëm, filtra rrjetë anti-papastërti 0.2 mm

Specifikimet teknike
Bateritë alkaline AA 1.5 V
Qark elektronik: 4.5 V (modele me bateri); 12 V (modele me energji elektrike)
Valvula solenoidale: 3 V (modele me bateri); 12 V (modele me energji elektrike)
Shkalla e mbrojtjes së pjesës elektrike IP65
Gama e veprimit të sensorëve të rregullueshëm: 10 - 30 cm
Ndaloni çezmat me valvola që nuk kthehen
Presioni i ujit: 0.4 - 10 bar
Pajisjet e tubit: 1/2 G

Përmbajtja e paketave
Prekni elektronike Billo
Gypa fleksibël të lidhjes së shpejtë DMP
Mezmat e ndalimit origjinal të DMP
Kompleti i instalimit
Manuali i udhëzimeve
Rasti i baterisë me 3 bateri alkaline

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi