Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Biocamino për të mbështetur Omerin

Kod: FP027
lek 15.015,24 lek 23.323,68 -36%
- +
Masat
L40xLA18xH35xcm
Ngjyrë
e bardhë
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Fire Design
Fireplace në këmbë të lirë metalike verniviato të bardhë të errët. Xhami i zbutur. Djegia 0.15 litra dhe kontrolli i flakës së instrumentit

kompjuter portativ
Madhësia dhe pesha nuk krijojnë vështirësi për ndonjë lëvizje.
Pa gaz
Këto vatra zjarri funksionojnë vetëm me bioethanol, energji alternative, dhe për këtë arsye nuk kërkojnë gaz dhe energji elektrike.
Jo Odori
Tabela e oxhakut Bioethanol në metal me ngjyrë të zezë mat. Xhami i zbutur. Djegia e rrumbullakët 0.4 litra dhe kontrolli i flakës së instrumentit.
Mirëmbajtje e ulët
Zjarrit bioethanol janë bërë me materiale hi-tech. Mekanizmi i funksionimit është shumë i thjeshtë, dhe mbetjet e djegies janë minimale dhe mund të hiqen lehtësisht me një leckë
ekonomik
Bioethanol është një karburant i lirë dhe miqësor ndaj mjedisit në nivelet më të larta. Mesatarisht, 5 litra nga kjo karburant mund të mbajë zjarr nga 8 në 20 orë.
Operim i lehtë
Thjesht jashtë enës, derdhni etanolin në djegës dhe lëreni të digjet me një çakmak të veçantë piezoelektrik.
Pa grip
Meqenëse ka tymosje, emetime të mbetjeve të dëmshme dhe mbetje, nuk ka nevojë të instaloni gripa.
Bëni një zgjedhje të zgjuar, zgjidhni seritë e zjarrit bioethanol të firmosur Viadurini Collection Fire.
Ekonomik, miqësor ndaj mjedisit dhe i dizajnuar bukur!

PSE Bleni:
  • kompjuter portativ
  • pa gaz
  • pa erë
  • mirëmbajtje e ulët
  • i qëndrueshëm
  • operacion i thjeshtë
  • pa oxhak
  • Transporti në të gjithë Italinë
"

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi