Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Bioethanol fanar katror për tryezën në magnezi dhe qelqi Modica

Kod: MODICA
lek 16.716,97 lek 23.724,09 -30%
- +
Masat
L22xP22xH29 cm.
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Peshë
4 kg
Viadurini
Fener katror në magnezi dhe bioetanol qelqi Modica
Modica është një fanar tavoline bioetanol me një dizajn modern dhe bashkëkohor.

Isshtë bërë me një strukturë me një bazë katrore në magnezi dhe xham të zbutur dhe një ndezës të rrumbullakët në çelik inox prej 0.15 Lt, duke përfshirë një mjet për kontrollin e flakës. Magnezia është një material i ngjashëm me qeramikën por që karakterizohet nga rezistencë dhe përçueshmëri më e madhe. Ka dy përfundime në dispozicion:
- Betoni;
- Ndryshk.
Praktik dhe funksional, ky fireplace është jo vetëm në gjendje të përmirësojë zjarrin duke rikrijuar një flakë të ngrohtë dhe të ndritshme, por është gjithashtu një objekt praktik i dizajnit në gjendje të bëjë një ndryshim brenda hapësirave tuaja. Aksesorë mobilimi ekologjik falë përdorimit të bioetanolit, një karburant natyral që buron nga fermentimi i biomasës. Mund të zhvendoset lehtësisht nga një dhomë në tjetrën, nuk kërkon instalimin e një tymi ose veprime të posaçme pastrimi, nuk lëshon erëra, hirit ose mbetje të tjera të karburantit. Autonomia e funksionimit të flakës është maksimumi 1 orë.

Jepni stilin tuaj të brendshëm duke krijuar një atmosferë magjike. Për informacion dhe / ose kuotime na kontaktoni.
NB Bioetanoli nuk është përfshirë.

Produkte të shikuara së fundmi