Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Biocamino nga Sal Floor, dizajn modern

Kod: FP028
lek 121.223,09 lek 181.083,87 -33%
- +
Masat
L120xLA30xH80xcm
Ngjyrë
e zezë
Koha e dërgimit
10/15 ditë pune
Viadurini Fire Design
Kaminë dyshemeje në metal të zi të bardhë të pikturuar. Xham i zbutur. Dy ndezësa 1.5 litërsh dhe mjet kontrolli i flakës.

I lëvizshëm
Madhësia dhe pesha nuk krijojnë vështirësi për asnjë lëvizje.
Pa gaz
Këto vatra zjarri punojnë vetëm me bioetanol, një energji alternative dhe për këtë arsye nuk kërkojnë gaz dhe energji elektrike.
Pa erë
Kaminë me tavolinë bioetanol në metal të ngjyrosur me të zezë mat. Xham i zbutur. Ndezës i rrumbullakët 0,4 litra dhe mjet për kontrollin e flakës.
Mirëmbajtje e ulët
Zjarrit me bioetanol janë bërë me materiale të teknologjisë së lartë. Mekanizmi i funksionimit është shumë i thjeshtë dhe mbetjet e djegies janë minimale dhe hiqen lehtësisht me një leckë
Ekonomik
Bioetanoli është një karburant i lirë dhe miqësor me mjedisin në nivelet më të larta. Mesatarisht, 5 litra të kësaj lënde djegëse mund të mbajnë një zjarr të ndezur për 8 deri në 20 orë.
Operacion i lehtë
Thjesht nxirreni atë nga ena, derdhni bioetanolin në ndezës dhe lëreni të digjet me çakmakun special piezoelektrik.
Pa oxhak
Meqenëse nuk ka tym, emisione dhe mbetje të dëmshme, nuk ka nevojë të instaloni kanalet e shkarkimit.

NB : bioetanoli dhe çakmaku piezoelektrik nuk përfshihen.
Bëni një zgjedhje të zgjuar, zgjidhni seritë e zjarrit bioethanol të firmosur Viadurini Collection Fire.
Ekonomik, miqësor ndaj mjedisit dhe i dizajnuar bukur!

PSE Bleni:
  • kompjuter portativ
  • pa gaz
  • pa erë
  • mirëmbajtje e ulët
  • i qëndrueshëm
  • operacion i thjeshtë
  • pa oxhak
  • Transporti në të gjithë Italinë
"

Produkte të shikuara së fundmi