Biseda për Patio vendosur me një dizajn modern, Babiloni nga Varaschin

  • Kod: COMPOSIZIONE BABYLON 2
Jashtë prodhimit
Designer Giopato & Coombes
Koha e dërgimit 30 ditë pune
Biseda me patio për Varaschin Babilon vendosur me një dizajn modern
Babilonia është një koleksion i përbërë nga divane, kolltuqe, karrige të gjata dhe poufs. Të gjitha artikujt nga kjo koleksion janë modele të regjistruara dhe kanë një kornizë alumini dhe fibër sintetike të pikturuar. Me koleksionin e Babilonisë ju mund të krijoni kompisicionin tuaj të mobiljeve të kopshtit të personalizuar. Na kërkoni një citat.
Falë modelit të tij të gjithanshëm, ky grup bisedash për kopsht mund të përdoret si në natyrë (kopsht, shtresë kopshti, pishinë) ose shtëpie. Mbulesa të lëvizshme.

Kjo përbërje e mobiljeve të kopshtit përfshin:
- n ° 1 3 tapiceri kopsht vendesh Babiloni, 227x88xH75 cm
- n ° 1 2 divan kopsht vendesh Babiloni, 185x88xH75 cm
- n ° 2 kolltuqe kopshtesh në Babiloni, 92x88xH75 cm
- n ° 1 tufë në natyrë Babiloni 71x71xH45 cm
- n ° 1 tavolinë kafeje në natyrë Babiloni me majë HPL, 12 mm të trasha 99x99xH30 cm

Si të zgjidhni përfundimin: Jastekët janë në dispozicion me mbulesa të ndryshme. Mbulesat në dispozicion janë ndarë në katër kategori (B, C, D, E). Ju lutemi vini re se secila kategori ka një çmim të ndryshëm. Shkarkoni skedarin PDF të pëlhurave pranë fotografive të produktit. Bëni veçmas pëlhurën e zgjedhur dhe kontrolloni kategorinë që i përket. Përfundimisht, zgjidhni në menunë e rradhës kategorinë përkatëse. Së fundmi, shkruani në kutinë e duhur kodin e pëlhurës së zgjedhur.
Përveç atyre të propozuara, janë në dispozicion shumë lloje të tjera të tapiceri. Shkruani një e-mail në info@viadurini.co.uk për të marrë dosjen e rrobave.

Për një mbrojtje shtesë, ju rekomandojmë të përdorni mbulesën e duhur Varaschin dhe të mbuloni produktin gjatë sezonit të dimrit dhe gjatë natës, veçanërisht nëse është e ekspozuar ndaj shiut të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulesën, na kërkoni një citat.

NB : Koleksioni i reziston rrezet e diellit dhe shiun. Rekomandojmë mirëmbajtje të rregullt dhe vëmendje të veçantë për mbrojtjen e sendeve në rast të kushteve të këqija të motit (akulli, breshërit e gurëve, ndryshimet e papritura të temperaturës, lagështia e vazhdueshme, nxehtësia ekstreme ose ftohja). Kohëzgjatja dhe gjendja e mirë e produkteve tona varet nga kujdesi me të cilin mbahen. Edhe pse produktet e aluminit dhe çelikut (430, 304EP, 316) mbrohen nga trajtime dhe përfundime të përshtatshme për përdorim të jashtëm, është thelbësore të mos lejoni që uji të ngecë në produkt. Të gjitha artikujt mbajnë perforacionet e nevojshme për aplikimin e trajtimeve dhe përfundimeve mbrojtëse. Stanjacioni i ujit në këto vrima mund të shkaktojë ndryshk në pjesën e brendshme të tubave.

Mjegulla e kripur dhe klori: produkti është i përshtatshëm për ambiente detare, mjegull të kripur dhe klor në rastin e mobiljeve pishinë. Këshillë: mirëmbajtja dhe pastrimi i kujdesshëm janë thelbësore për t’i mbajtur përbërësit në gjendje të mirë për sa kohë të jetë e mundur. Ne ju rekomandojmë t’i lani ato çdo javë me shumë ujë të freskët, në mënyrë që të hiqni kripurën që mund të dëmtojë sipërfaqet. Vetëm në këtë mënyrë mund të sigurohemi që produkti të ruhet në kushte të mira.

Ne mund t'ju ofrojmë çdo produkt nga koleksioni Varaschin. Na kërkoni një citat.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro