Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Biseda në natyrë e vendosur Prekje nga Talenti, e bërë në Itali

Kod: TOUCH
lek 604.013,29
- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Talenti
Përbërja Talenti Touch e modelit të kopshtit të bërë në Itali
Përbërja e tapicave në natyrë përbëhet nga:
- n ° 1 divan / peshë: 26 kg / dimension: l.167xp.84xh.65xhs.41 cm;
- n ° 2 kolltuqe të gjalla / pesha: 16 kg / dimensioni: l.95xp.84xh.65xhs.41 cm;
- n ° 1 tavolinë kafeje / peshë: 21 kg / dimension: l.84xp.84xh.31 cm.

Divanet Touch by Talenti dhe kolltuqet karakterizohen nga një strukturë alumini e pikturuar me ngjyrën e bardhë ose taupe dhe me të njëjtën ngjyrë si tekstileni, e bardha ose taupe.
Jastëkë në tekstilinë, të heqshëm, të lehtë për t’u larë dhe rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mbushje dakroni.
Jastëkë mobiljesh NUK përfshihen.
Tavolina e kafesë XL ka një strukturë alumini të pikturuar në të bardhë ose taupe me një majë qelqi të zbrazët.

PERDORIMI DHE MIRMBAJTJA:
Për mbrojtje shtesë ne rekomandojmë përdorimin e mbulesave speciale në dimër, në mbrëmje, ose në rast shiu të shpeshtë. Nëse dëshironi të blini mbulimin, kërkoni një kuotë nga: klienti@viadurini.it .
Për pastrimin e tekstilit të zakonshëm, sipërfaqja mund të lahet thjesht duke përdorur një leckë sfungjeri me ujë sapun.
Për një mirëmbajtje të saktë, këshillohet që të vendosni karriget / divanët, kur nuk përdoren, deri në skaj të tabelës, në mënyrë që të lehtësoni kullimin e ujit në rast shiu.

Produkte të shikuara së fundmi