Bofoni i dhomës së ndenjes në dru lisi me brinjë të ngurtë me llak - Micol

  • Eco Design
  • Kod: MICOL
lek 383.751,68
: lek 383.751,68
Koha e dërgimit 10/15 ditë pune
Materiali bazë Metal dhe bronzi
Materiali i strukturës Dru i shtresuar dhe i fortë
Gjatësia (cm) 200
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 86

Bufe të brendshme prej druri të shtresuar dhe të fortë me 4 dyer

Bofoni i dhomës së ndenjes prej druri të shtresuar dhe lisi të lyer me llak solid , me brinjë dhe të punuar me dorë, bazë metalike ngjyrë grafiti me këmbë bronzi . 4 dyert me doreza dhe rafte të brendshme garantojnë kapacitet të madh. Artikulli i përshtatet çdo nevoje përdorimi duke ju lejuar të porosisni dhe organizoni më mirë hapësirat dhe objektet në tërësi ose duke i vendosur sipër.
Ky produkt i përdorimit të përditshëm bëhet i domosdoshëm për të kompletuar arredimin e çdo dhome ndenjeje, duke e shndërruar atë në një dëshmi të matur të një eksperience plot emocione.

Druri i shtresuar është a   material me ndikim minimal mjedisor, përçueshmëri e ulët, redukton kondensimin dhe kapaciteti termoizolues lehtëson kursimin e energjisë. Është një material i lehtë por me rezistencë të lartë dhe qëndrueshmëri të lartë.
Druri i ngurtë natyral i lisit është një dru i qëndrueshëm, rezistent ndaj dëmtuesve, i ngurtë, i cili toleron mirë lagështinë. Por është gjithashtu një dru që i reziston mirë gërvishtjeve, goditjeve dhe lakimeve. Kjo është arsyeja pse orenditë e punuara me dorë nga lisi i fortë janë si rrjedhim ato më të vlerësuarat.

Dimensionet:
  • Lartësia: 86 cm
  • Gjatësia: 200 cm
  • Thellësia: 45 cm
Na kontaktoni për më shumë informacion ose për një ofertë duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë