Made in Italy

Bofoni i dhomës së ndenjes në dru të laminuar me rafte Prodhuar në Itali - Indaco

  • Made in Italy
  • Kod: INDACO
lek 38.157,38
Material Druri
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) nentedhjete e dy
Thellësia (cm) 41.4
Lartësia (cm) 115

Bufe dhome ndenje prej druri te laminuar me 2 dyer Prodhuar ne Itali.

Bufe moderne e dhomës së ndenjes e prodhuar në Itali në aglomerat druri të veshur me melamine me 2 dyer brenda të cilave ka 2 rafte praktike . Një mobilie me një stil eklektik dhe thelbësor , i projektuar për të arreduar çdo kuzhinë apo ambient ndenjeje me një dizajn bashkëkohor me elegancë dhe shije falë edhe dy përfundimeve të propozuara të cilat janë veçanërisht të gjithanshme dhe për këtë arsye ideale brenda çdo konteksti arredimi.

Dy raftet e brendshme praktike ju lejojnë të organizoni objektet më të larmishme brenda shtëpisë duke ruajtur rendin dhe në të njëjtën kohë duke kontribuar në pasurimin e ambientit përreth me një prekje përsosjeje . Rezultati është një bufe me një estetikë të thjeshtë dhe ekskluzive, ideale për ata që kërkojnë funksionalitet dhe dizajn brenda një produkti të vetëm.

Përfundimet e disponueshme :
  • e bardhë me shkëlqim;
  • me shkëlqim të bardhë dhe betoni.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë