Made in Italy

Bonaldo Kadou pikturoi tryezën anësore të çelikut 39 cm, e bërë në Itali

 • Made in Italy
 • Kod: KADOU HIGH
lek 29.358,53
Material çeliku
Masat H 55 x Ø 39 cm
Koha e dërgimit 45/50 ditë pune

Tavolinë kafeje e lyer me dizajn çeliku Kadou H52xD39 cm e prodhuar në Itali

Kadou Coffee është një tavolinë elegante kafeje që kujton format e një aranzhimi tradicional japonez me lule dhe tregon takimin midis kulturës dhe traditës orientale dhe njohurive të prodhimit Made in Italy: emri i saj do të thotë pikërisht "arti i luleve".
Pjesa e sipërme është në metal të lyer; këmbët janë të vendosura asimetrike në lidhje me bazën dhe pjesën e sipërme dhe mund të bëhen në shumë ngjyra.
Kadou Coffe ofrohet në tre versione, në të cilat lartësia e tavolinës dhe diametri i majave ndryshojnë.

Përfundimi i sipërm (dhe baza mbështetëse) :
 • të bardhë,
 • gri antracit,
 • pëllumb.
Përfundimi i degëve :
 • të bardhë,
 • gri antracit,
 • pëllumb,
 • E kuqe koral,
 • portokalli,
 • jeshile,
 • fildish,
 • skuqem rozë,
 • Kafe.
NB: dy komponentët e rrumbullakët (sipër dhe baza mbështetëse) janë gjithmonë në të njëjtën ngjyrë. Me "bazë" nënkuptojmë degët.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë