Made in Italy

Bordea e dhomës së ndenjes në dru të laminuar me 3 ose 4 dyer Prodhuar në Itali - Carambola

  • Made in Italy
  • Kod: CARAMBOLA
lek 55.115,29
Material Druri
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune

Bofoni i dhomës së ndenjes në dru të laminuar me këmbë metalike Prodhuar në Itali.

Bofoni i dhomës së ndenjes në dërrasë grimcash të mbuluara me melaminë me këmbët e përparme në metal të lyer gri dhe këmbët e pasme në plastikë. Një plotësues tërësisht i prodhuar në Itali , i karakterizuar nga një dizajn rustik që përshtatet në mënyrë të përkryer me çdo situatë mobilimi falë shkathtësisë së tij të përdorimit dhe formave të tij të thjeshta dhe lineare . Stili i tij është gjithashtu i përshtatshëm për kontekstet me një shije industriale në të cilat jep një prekje ekskluzive dhe elegante, duke krijuar harmoni të përsosur me elementët përreth.

Ideale për ruajtjen e objekteve nga më të ndryshmet brenda shtëpisë, si pjatat ose enët e kuzhinës, ky bufe tregon një karakter të fortë modern të dhënë nga kombinimi i përsosur i detajeve të drurit dhe metalit gri, siç janë dorezat praktike dhe origjinale për hapjen e sirtarëve dhe dyerve.

Përfundimet e disponueshme :
  • Megjithatë;
  • lisi.
Madhësitë e disponueshme :
  • L 206 x D 50 x H 85,4 cm - 3 dyer dhe 3 sirtarë;
  • L 206 x D 50 x H 85,4 cm - 4 dyer;
  • L 155,8 x D 50 x H 85,4 cm - 2 dyer dhe 3 sirtarë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë