Made in Italy

Bordea e varur me dy, tre ose katër dyer në dru të ngurtë Prodhuar në Itali - Lidhje

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Kod: BOND
lek 216.660,71
: lek 216.660,71
Material druri dhe metali
Koha e dërgimit 15\30 ditë pune
Thellësia (cm) 45
Lartësia (cm) 70

Bufe e varur në dru të fortë halorë Prodhuar në Itali

Bufe të varur me 2, 3 ose 4 dyer me rafte të brendshëm të rregullueshëm. E bërë nga druri i shtresuar i llakuar dhe druri i fortë konifer i punuar me dorë.
Krahët anësore metal i njëjtë të përfundimit të zgjedhur.

Druri i përdorur është përzgjedhur me përpikëri për rezistencën e tij ndaj ndryshimeve të papritura të temperaturës, lagështisë dhe dritës, si dhe për cilësinë e mos çlirimit të formaldehidit.
Druri është pra protagonist i koleksionit , një material që dëshmon karakterin dhe stilin mikpritës.
Prandaj, arsyet që çuan në përdorimin e drurit si material kryesor janë të ndryshme, duke përfshirë ndikimin e ulët mjedisor dhe eko-qëndrueshmërinë.
Druri gjithashtu garanton një jetë të gjatë, duke rritur hijeshinë e tij me kalimin e kohës dhe duke i shtuar vlerë çdo produkti.

Përmasat e bufesë me 2 dyer: L 116cm H 70cm D 50cm
Përmasat e bufesë me 3 dyer: L 171cm H 70cm D 50cm
Dimensionet e bufesë me 4 dyer : L 226cm H 70cm D 50cm

Përfundimet e disponueshme:
  • i urtë
  • borë
  • propozoj
NB përfundimet e tjera janë në dispozicion sipas kërkesës
Na kontaktoni për informacione të mëtejshme duke përdorur formularin e duhur " Kërkoni informacion ".
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë